دربارهٔ ما

«هزاردستان» سهامدار اصلی مجموعه‌ای از شرکت‌ها در اکوسیستم فناوری کشور است که خدمات مورد نیاز کاربران را ارائه می‌کنند. در زیرمجموعه شرکت‌های گروه هزاردستان محصولات پرطرفداری مثل «دیوار»، «کافه‌بازار»، «کارنامه»، «ستون»، «قرار» و «بلد» توسعه پیدا کرده‌اند.

در «دیوار» به عنوان یکی از کاربردی‌ترین پلتفرم‌های کشور، کاربران می‌توانند به خرید‌و‌فروش بی‌واسطه انواع محصولات و خدمات بپردازند. «کارنامه»، امکان خرید و فروش سفارشی خودرو و همچنین کارشناسی خودرو را فراهم می‌کند و «کافه‌بازار»، به عنوان بزرگترین پلتفرم نصب اپلیکیشن‌های اندرویدی فعالیت می‌کند.

وظیفه «ستون»، فراهم کردن خدمات تخصصی زیرساختی و هوش‌مصنوعی برای شرکت‌های زیر مجموعه گروه هزاردستان است. «بلد» به عنوان یکی از محصولات حوزه نقشه و مسیریابی در کشور به حساب می‌آید و «قرار» پلتفرم تخصصی برای برگزاری باکیفیت جلسات و ارتباطات آنلاین است.

شرکت‌های ما

بازار

بازار

«بازار» که نامی‌ شناخته شده در میان کاربران سیستم‌عامل اندروید به حساب می‌آید، محصولی توسعه یافته توسط شرکت «آوای همراه هوشمند هزاردستان» است. در بهمن سال ۱۳۸۹ و در زمانی که دسترسی به برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی برای کاربران ایرانی یک بحران و چالش تمام عیار بود، اپلیکیشن «بازار» شکل گرفت. جمعی از فارغ‌التحصیلان و دانشجویان نخبه ایرانی سنگ‌بنای این پلتفرم را برای توسعه فناوری در کشور بنا نهادند و این محصول هم‌چنان توسط متخصصان ایرانی به عنوان بستر جامع استفاده از اپلیکیشن‌ها در حال توسعه است.

دیوار

دیوار

«دیوار» به عنوان بستری برای درج آگهی‌های آنلاین در سال ۱۳۹۱ توسط شرکت «آگه‌پردازان هوشمند» کار خود را شروع کرد. ایده این پلتفرم در ابتدا بسیار ساده بود اما احساس نیاز آن در کشور و رفع مشکلات زندگی مردم باعث شد تا به‌سرعت تبدیل به یکی از پرکاربردترین ابزارهای آنلاین کشور شود. کاربران می‌توانند از «دیوار» برای کارهای مختلفی مثل خرید، فروش و اجاره املاک، خودرو، کالاهای نو و دست دوم، استخدام و حتی خدمات استفاده کنند.

بلد

بلد

«بلد» برای حل مشکل مسیریابی و اطلاع از وضعیت ترافیک در سال ۱۳۹۷ به صورت رسمی کار خود را به عنوان شرکتی مستقل به نام «نقشه‌پردازان ارتباطات نوین» شروع کرد. کاربران می‌توانند از «بلد» به عنوان پلتفرمی برای پیدا کردن بهترین مسیر و همچنین پیدا کردن مکان‌های مختلف استفاده کنند.

ستون

ستون

شرکت «رایانش ابری واحد هزاردستان» با نام تجاری «ستون» در سال ۱۳۹۸ فعالیت خود را آغاز کرد. «ستون» ارائه‌دهنده خدمات زیرساخت یکپارچه ابری و هوش مصنوعی است که از ابتدا با اولویت رفع نیازهای زیرساختی گروه هزاردستان، خدمات خود را توسعه داده است.

کارنامه

کارنامه

خرید و فروش خودرو، همواره یکی از پرطرفدارترین محورهای فعالیت «دیوار» با حذف واسطه‌ها در این بازار بوده است. مشکلات و نیازهای کاربران در این حوزه باعث شد «کارنامه» کار خود را در سال ۱۳۹۸ به صورت مستقل آغاز کند. شرکت «خودرو پردازش هوشمند» با نام تجاری «کارنامه» در ابتدا با ارائه خدمات کارشناسی خودرو کارش را شروع کرد تا دغدغه کاربران درباره سلامت وسائل نقلیه برطرف شود. به تدریج اما خدمات متنوع دیگری مثل خرید و فروش سفارشی خودرو، خرید اقساطی به این پلتفرم اضافه شد.

پیشگامان

پیشگامان

«پیشگامان» با نام کامل «پردازش الکترونیک پیشگامان آرمان» در واقع یک شرکت برون سپاری (BPO) عملیات به حساب می‌آید که از سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را شروع کرده است. تخصص این شرکت طراحی، اجرا، بهینه‌سازی و پشتیبانی فرایندهای عملیات از جمله نظارت و پشتیبانی است.

جوانه

جوانه

پلتفرم دیوار با میلیون‌ها کاربر، به قدری بزرگ شده که چالش‌های متعددی در طول مسیر خود دارد و به همین خاطر استراتژی «نوآوری باز» را برای رفع نقص‌ها و بهبود فعالیت خود در پیش گرفته است. شرکت «همراه کسب‌و‌کارهای نوین هزاردستان» با نام تجاری «جوانه»، درواقع بازوی سرمایه‌گذاری شرکتی گروه هزاردستان به حساب می‌آید. ماموریت «جوانه»، ارائه راهکارهای نوآورانه با هدف حل مسائل و چالش‌های دیوار با بهره‌گیری از پتانسیل‌های اکوسیستم استارتاپی و منابع داخلی شرکت‌های هلدینگ هزاردستان است.
«جوانه» در این مسیر، از ابزارهای مختلف مثل سرمایه‌گذاری شرکتی، برگزاری هکاتون (Hackathon)، دوره‌های رشد (Incubation) با هدف تیم‌سازی و جذب سرمایه، ادغام (Merger & Acquisition) و همچنین جذب کارآفرین مقیم درون سازمانی (EIR) استفاده می‌کند.

قرار

قرار

جلسات و نشست‌های مجازی تبدیل به یکی از ابزارهای مهم فعالیت سازمان‌ها و شرکت‌ها شده است. با توجه به نیاز کاربران ایرانی، گروه «هزاردستان» در سال ۱۳۹۸ تصمیم گرفت تا محصول جدید خود به نام «قرار» را توسط شرکت «رسید پردازش هوشمند» توسعه دهد. «قرار» سرویس یکپارچه ارتباط آنلاین را با استفاده از سرویس‌های اختصاصی و با کیفیت «ستون» ارائه می‌دهد. کاربران «قرار» را طیف گسترده‌ای از اشخاص و شرکت‌های کوچک گرفته تا سازمان‌های بزرگ تشکیل می‌دهند.

فانوس

فانوس

مرکز پژوهش و نوآوری «فانوس» بازوی تحقیق و توسعه گروه هزاردستان به حساب می‌آید. اولویت اصلی فعالیت «فانوس»، پیشبرد و تکمیل پروژه‌های تحقیق و توسعه مرتبط با گروه هزاردستان و شرکت‌های زیر مجموعه این گروه است. پژوهش‌های فانوس با توجه به نیازهای شرکت‌های این گروه و براساس روندهای داخلی و جهانی تعریف می‌شوند.

ترکیب سهامداری

ترکیب سهامداری

معرفی سرمایه‌گذاران

  • رهنما

    رهنما

    رهنما با نام کامل «رهنما کامیابان نخستین» یکی از باسابقه‌ترین شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر در کشور به حساب می‌آید. این شرکت سهام استارت‌آپ‌ها و گروه‌های مختلفی را در سبد سرمایه‌گذاری خود جای داده که گروه «هزاردستان» یکی از بارزترین آنها است.

  • سرآوا

    سرآوا

    «سرآوا»، نامی مشهور و قدیمی در حوزه سرمایه‌گذاری خصوصی در اکوسیستم فناوری ایران است. این شرکت با نام کامل «نوین‌اندیشان سرآوا پارس»، اولین و بزرگترین شرکت سرمایه‌گذاری‌خطرپذیر در ایران به حساب می‌آید و با ۱۲.۱ درصد سهام در کنار گروه هزاردستان به عنوان سرمایه‌گذار بوده است.

  • اینترنشنال اینترنت اینوستمنت

    شرکت اینترنشنال اینترنت اینوستمنت کوپراتیف(IIIC)

    «IIIC» به عنوان هلدینگ سرمایه‌گذاری بین‌المللی با تمرکز بر کسب‌وکارها و استارت‌آپ‌های خاورمیانه در سال ۲۰۱۵ تاسیس شد. اولویت‌های سرمایه‌گذاری این هلدینگ کسب‌‌وکارهای پیشرو در حوزه فناوری و تجارت الکترونیک است.

بنیانگذاران

«کافه‌بازار»، به عنوان آغاز کننده راه هلدینگ هزاردستان در سال ۱۳۸۹ توسط «حسام میرآرمندهی» به همراه «رضا محمدی قایقچی»، «کیهان اصغری» و «پوریا کاویانی» راه‌اندازی شد. موفقیت «کافه‌بازار» مسیر را برای راه‌اندازی اپلیکیشن «دیوار» برای حل نوآورانه مشکلات کاربرانی ایرانی در سال ۱۳۹۱ هموار کرد. با توسعه «کافه‌بازار» و «دیوار»، در سال‌های بعد محصولات دیگر از جمله «بلد»، «کارنامه» و «ستون» شکل گرفت و توسعه پیدا کرد. «حسام میرآرمندهی» در سال‌های اخیر یکی از مدیران مهم گروه «هزاردستان» بوده و هم‌اکنون به عنوان رئیس هیات‌مدیره این شرکت، مشغول به فعالیت است.

بنیانگذاران